La Lluna en Vers. AMARG

La Lluna en Vers. AMARG

Ver bilhetes
La Lluna en Vers. AMARG

La Lluna en Vers. AMARG

Jardí Casa Museu Llorenç Villalonga. Casa Museu Llorenç Villalonga. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

De Rafel Gallego, amb Núria Fiol, Ona Borràs, Marina Nicolàs i Nailé Sosa

Direcció: Pep Ramon Cerdà

Un text de Rafel Gallego ens duu a conéixer i acompanyar Federico García Lorca en els seus darrers dies. ‘Amarg' sorgeix de la pulsió per projectar una visió del que està passant al nostre entorn, d’expressar una convicció ferma a través de la ficció. Una obra que conjuga veu, música, interpretació i passió, creada a partir de la peça de teatre de barra 'Cavalls davall l’arena', que obtingué els premis de millor text, millor espectacle i millor actriu. 


Entrada: anticipada 12€ / taquilla 14€

Inclou maridatge amb ALBAFLOR ROSAT, de Vins Nadal .

Política de aceso

D’acord amb les recomanacions sanitàries, s’han recalculat els aforaments a fi de poder garantir que el públic tingui seient assignat i respectant la distància de 2 metres respecte d’altres persones. Els càlculs s’han realitzat prenent en consideració les mesures recomanades en la Fase 2 de l’Estat d’Alarma (situació actual), independentment que en fases futures es recomanin mesures menys restrictives. Tots els seients i altres elements que formin part del mobiliari de les activitats seran degudament desinfectats prèviament a cada concert. 

Els seients són numerats i s'aniran assignant per ordre de compra. L'organització s'encarrega de dissenyar la platea amb antel•lació a cada concert, d'acord amb la finalitat de garantir la distància de seguretat entre els assistents. La taquilla obrirà 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.

Els espectacles són oberts a públic de tota edat, si bé cal especificar que no d’espectacles familiars ni amb continguts concebuts per a públic infantil. Podran accedir als espectacles les famílies amb infants a partir de 6 anys, sempre i quan s’adquireixi entrada per als menors i els adults es responsabilitzin del seu comportament, evitant en tot moment interferir en el curs de l’espectacle.


10 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 13/08/2020
Execelte
Lugar encantador y obra de teatro muy emotiva
Juana
18/08/2020
Opinião verificadaAssistiu o 13/08/2020
La força de la interpretació
Fou una interpretació molt potent de les tres actrius cançó, música i versos en un únic fil que exposa l'amor, el patiment i la injustícia de Federico García Lorca i en nom seu de tots els apassionats Ler mais de l'art, la poesia i la llibertat. Un boníssim acompanyament amb bateria perfectament ajustada al guió. Les actrius estaven tant en el seu paper que em sap greu que de seguida s'haguessin de dirigir al públic que les felicitava amb els aplaudiments. En aquests casos es podria considerar l'establiment d'una pausa per a què poguessin fer el trànsit del personatge a la persona. Una petició: que la plataforma entradium es comuniqui en català amb els usuaris. Gràcies.
Aina Ferrer Torrens
17/08/2020
Opinião verificadaAssistiu o 13/08/2020
Sorpresa agradable malgrat dir-se Amarg
mantenen en tot moment l'interès de l'espectador. i ara per ara no és fàcil fer-nos desconnectar.
Joan
15/08/2020
Opinião verificadaAssistiu o 13/08/2020
agradeciada por el espectaculo
Solo daros las gracias por la iniciativa. Contad conmigo para lo que necesiteis
Monica Gracia
15/08/2020
Opinião verificadaAssistiu o 13/08/2020
Magnífica interpretació
Interpretació de totes tres artistes sublim.
Maria Beltran
15/08/2020
Carregar mais

Partilhar!

Organizado por

Fundació Mallorca Literària

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações