Gemma Humet + Fel Faixedas al Festival SOM de mar

Gemma Humet + Fel Faixedas al Festival SOM de mar

Ver bilhetes
Gemma Humet + Fel Faixedas al Festival SOM de mar

Gemma Humet + Fel Faixedas al Festival SOM de mar

Jardins de Santa Clotilde. Passeig Jardins, s/n. Ver mapa

25/08/2020

21:30

Compra os teus bilhetes 21:30

General

i

20,00 €

AFORAMENT LIMITAT. Ús de mascareta obligatori en tot el recinte segons normativa vigent per a la contenció del COVID-19. Caldrà complir les mesures de seguretat que apliqui l'organització. Esdeveniment per tots els públics. Entrada gratuïta pels menors de 3 anys.

Gastos de gestão

0,00 €
Total 0,00 €

Descripção

Gemma Humet és una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. És una de les artistes que més clarament ha impregnat la seva obra amb l’essència de la cançó d’autor i protesta que tants bons fruits ha donat als Països Catalans al llarg de les darreres dècades. Al SOM de mar ens presentarà alguna de les cançons del seu nou disc que veurà la llum a a la tardor.


FAIXEDAS I PUNT és un espectacle d’humor, de petit format, on la interacció amb el públic fa que cada funció sigui única i diferent. És un monóleg o una roda de premsa?

FAIXEDAS I PUNT ho és tot. Històries esborrejades improvitzacions compartides i riures assegurats al llarg de 70 minuts de bon humor.

SOM de mar, el Festival de Lloret de Mar que tindrà lloc del 23 al 30 d'agost al meravellós espai dels Jardins de Santa Clotilde.


Més informació a somdemarfestival.com


***AFORAMENT LIMITAT. Ús de mascareta obligatori en tot el recinte segons normativa vigent per a la contenció del COVID-19. Caldrà complir les mesures de seguretat que apliqui l'organització***

***Esdeveniment per tots els públics. Entrada gratuïta pels menors de 3 anys***

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Partilhar!

Organizado por

U98 Music

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações