Melodeep - Masia Les Garrigues (20 de Juliol i 3 d'Agost)

Sábado 20 de Julio a 3 de Agosto de 2024

Inicio: 19:00

Masia Les Garrigues - Ctra Tarragona, N-240, km 67, 25400

Melodeep - Masia Les Garrigues (20 de Juliol i 3 d'Agost)

Trobaràs diversos tipus d'entrada, segons si vols adquirir l'entrada per un dia, a 7€ cadascuna (consumició inclosa), o bé, l'opció més econòmica, que inclou l'accés a la sessió del 13 de juliol i a la del 3 d'agost (també amb consumició inclosa). Per altra banda, pots escollir l'entrada VIP, amb la qual, has de fer la compra d'un mínim de 5 entrades (que t'inclouen l'accés a una zona reservada i privilegiada i una ampolla de licor o de vi o cava, segons les vostres preferències). 

Viu una experiència diferent en un entorn de categoria. Música electrònica, amistats, vins, caves, combinats, còctels i, fins i tot, podràs assaborir propostes gastronòmiques a un preu molt assequible, elaborades de la mà dels cuiners de La Masia Les Garrigues.

Un esdeveniment destinat a un públic adult on prima l'exclusivitat, el bon ambient i la música de qualitat.

Mentre cau el sol i la lluna il·lumina les nits d'estiu, divertiu-vos al ritme de la música electrònica d'avantguarda marcada pel ritme del dj's més reconeguts de la nostra terra.

Els més petits poden accedir a la festa, però a més, se'ls hi ha habilitat una zona de joc, amb un majestuós inflable, on poden jugar tranquil·lament mentre són vigilats per un monitor. 


DJ's:

- Minitaks

Hazte con tus entradas para el evento.
Comprar entradas