Jornada 3 - Les Paraules Fallen

Sábado 16 de Diciembre de 2023

16-12-2023

Inicio: 12:00

Espai nyamnyam - Carrer Can Caló 38, Mieres 17830

Jornada 3 - Les Paraules Fallen

Les paraules fallen. L'edició com a pràctica performativa

Sovint arriba a la publicació el que ja ha esdevingut, el que ja ha estat ‘assajat’ i presentat. Si entenem la publicació com aquest "fer públic" des d'un lloc ampli i en temps continu i present, podem incorporar el concepte d'assaig a les pròpies pràctiques editorials experimentant més enllà del llibre com a producte tancat. Proposem diverses maneres d’abordar la pràctica performativa i editorial per a generar propostes híbrides i canviants. 

‘Les paraules fallen’ és un cicle gratuït dedicat a l’edició com a pràctica performativa on es presenta el treball de tres projectes a cavall d’aquests dos camps durant una jornada on s’inclou el dinar. La nova edició d’enguany tindrà lloc els dies 23 de setembre, 25 de novembre i 16 de desembre de 12 a 17h en colab amb La Escocesa, la Sala d’Art Jove, La Caldera i Cultural Rizoma.

La programació inclou un taller de curadoria a càrrec de Cultural Rizoma i nyamnyam, la presentació de treballs i projectes en procés d’artistes de la Sala d’Art Jove i espais de producció de llarg recorregut com La Escocesa. Els i les creadores que conformen el cartell d’aquesta tercera edició són Elena Carvajal i Fran Martínez, Higo Mental (Ricardo Pérez-Hita Carrasco i Marta Sesé), Carolina Campos, Adaline Anobile, Esther Rodríguez i Júlia Rubies Subirós, entre d’altres, la majoria en residència a l’Espai nyamnyam durant aquest any 2023. 


JORNADA 3

16 de desembre de 2023

de 12h a 17h

En colab amb La Escocesa

Programa:

- 'Electromagnetic waves' d'Esther Rodríguez 

- Presentació de l'espai i projecte editorial de La Escocesa 

- 'Apunts de Touba’ de Bilal Dídac P. Lagarriga

Info i entrades:

https://nyamnyam.net/lesparaulesfallen/

Hazte con tus entradas para el evento.
Comprar entradas