Jornada 2 - Les Paraules Fallen 2023

Sábado 25 de Noviembre de 2023

25-11-2023

Inicio: 12:00

Espai nyamnyam - Carrer Can Caló 38, Mieres 17830

Jornada 2 - Les Paraules Fallen 2023

Les paraules fallen.

L'edició com a pràctica performativa

Sovint arriba a la publicació el que ja ha esdevingut, el que ja ha estat ‘assajat’ i presentat. Si entenem la publicació com aquest "fer públic" des d'un lloc ampli i en temps continu i present, podem incorporar el concepte d'assaig a les pròpies pràctiques editorials experimentant més enllà del llibre com a producte tancat. Proposem diverses maneres d’abordar la pràctica performativa i editorial per a generar propostes híbrides i canviants. 

‘Les paraules fallen’ és un cicle gratuït dedicat a l’edició com a pràctica performativa on es presenta el treball de tres projectes a cavall d’aquests dos camps durant una jornada on s’inclou el dinar. La nova edició d’enguany tindrà lloc els dies 23 de setembre, 25 de novembre i 16 de desembre de 12 a 17h en colab amb La Escocesa, la Sala d’Art Jove, La Caldera i Cultural Rizoma.

La programació inclou un taller de curadoria a càrrec de Cultural Rizoma i nyamnyam, la presentació de treballs i projectes en procés d’artistes de la Sala d’Art Jove i espais de producció de llarg recorregut com La Escocesa. Els i les creadores que conformen el cartell d’aquesta tercera edició són Elena Carvajal i Fran Martínez, Higo Mental (Ricardo Pérez-Hita Carrasco i Marta Sesé), Carolina Campos, Adaline Anobile, Esther Rodríguez i Júlia Rubies Subirós, entre d’altres, la majoria en residència a l’Espai nyamnyam durant aquest any 2023. 

JORNADA 2

25 de novembre de 2023

de 12h a 17h

En colab amb Sala d'Art Jove i Cultural Rizoma

Programa:

- Taller de curadoria amb nyamnyam i Cultural Rizoma (cal inscripció prèvia) 

- ‘#30: Índex’ d’Higo mental 

- Dinar popular a càrrec de nyamnyam

- Presentació de treballs i projectes Art Jove Creació 2023 

Info i inscripcions:

https://nyamnyam.net/lesparaulesfallen/


Hazte con tus entradas para el evento.
Comprar entradas