IRENE REIG & THE BOP COLLECTIVE. 30è FESTIVAL MALLORCA JAZZ SA POBLA

Martes 13 de Agosto de 2024

Inicio: 22:00

PARC DE CAN CIRERA PRIM - Parc Can Cirera Prim 07420.

IRENE REIG & THE BOP COLLECTIVE. 30è FESTIVAL MALLORCA JAZZ SA POBLA

IRENE REIG & THE BOP COLLECTIVE

Dimarts 13 d’agost, a les 22 hores

Parc de Can Cirera Prim

Irene Reig: Flauta, Saxo alt, Saxo soprano, Composició, Direcció. Marta Garrett: Veu. Joan Mar Sauqué: Trompeta. Alaba Pujals: Trombó. Héctor Florià: Saxo tenor. Joan Monné: Piano. Giuseppe Campisi: Contrabaix. Joan Casares: Bateria.

Presentació Nou Àlbum "Decisió i Coratge"

La compositora i saxofonista Irene Reig és una de les representants més destacades de la nova generació de músics de jazz. ‘Decisió i Coratge’ és el títol del tercer disc d’Irene Reig i l'octet The Bop Collective. Una crida a fer el cor fort davant les dificultats i a actuar amb convicció i fermesa. A creure en els propis ideals i objectius i dur-los a terme.

Decisió i Coratge és un disc que marca un avant i un després en la trajectòria d'aquest projecte. Un recull de vuit temes que mostra l'evolució i la inquietud musical dels vuit músics de la formació, tots ells destacats artistes de l'escena del Jazz actual.

L'estètica de The Bop Collective és el fruit d'una vida dedicada a la música: les composicions i els arranjaments de la saxofonista Irene Reig pivoten entre la tradició del Jazz i l'actualitat musical. Una aposta que, tot i preservar l'essència de les melodies arrelades al cant, explora l'harmonia i la mètrica de moltes branques diferents dins el món de la música.

thechangesmusic.com/bop-collective

https://www.instagram.com/irenereigg/


Hazte con tus entradas para el evento.
Comprar entradas