Imaràntia: 'Retruc'

Sábado 27 de Julio de 2024

Inicio: 20:30

Jardí de la Casa Llorenç Villalonga - Carrer Bonaire, 25

Imaràntia: 'Retruc'

IMARÀNTIA

RETRUC

27 de juliol, a les 20.30 h

Jardí de la Casa Llorenç Villalonga, Binissalem

Sí, no ho dubteu ni un instant. El nom mateix ja canta amb ressonàncies evocadores. Un imant que us atreu, el mar que podeu mirar fascinats hores i hores, la lluïssor d’una pedra preciosa, la força i l’elegància...

Un projecte de Miquel Brunet i Maria J. Cardona que pateix la complexitat que comporta la senzillesa. Un cant a la proximitat, que empra el llenguatge directe i té la sinceritat com a lema. Imaràntia cerca despullar-se en els petits espais, on el púbic quasi frega els instruments. Envoltats de violoncel i violí, els sons d’Imaràntia, captiven i indignen, mesclen el Silenci amb Llàgrimes, i la reivindicació de l’ésser Lliure com a model vital. I ens recorden que el record és la millor manera de combatre l’oblit.

RETRUC és una mirada particular al repertori pitiús que el grup UC va començar a difondre i popularitzar enguany fa 50 anys. Amb Maria José Cardona, veu i guitarra; Miquel Brunet, piano; Eduard Riera, Violí i Pep Lluís Garcia, bateria.


La venda d’entrades per a tots els espectacles es duu a terme amb doble preu: preu de venda anticipada (fins a les 23.59 h del dia anterior a l’espectacle, o fins a exhaurir existències) i preu de taquilla. Els residents a Binissalem, Sant Joan i Santanyí gaudiran de preu especial reduït per als espectacles al seu municipi, només en el cas de l’entrada anticipada, i caldrà que acreditin la seva residència. La venda d'entrada a preu reduït per a residents s'acabarà el dia abans de l'espectacle a les 23.59 h. El preu de taquilla NO compta amb descompte de resident.

Hazte con tus entradas para el evento.
Comprar entradas