Folk d'Eixida a Marianao | Rubrifolkum

Sábado 2 de Marzo de 2024

02-03-2024

Inicio: 12:00

Diversos espais - Plaça de l'Assemblea de Catalunya, s/n. 08830

Folk d'Eixida a Marianao | Rubrifolkum

Folk d'eixida a Marianao (Galícia i Irlanda)

Dissabte 2 de març de 2024 - Diversos espais | 11:30 h

Aquest gaudirem de la tercera edició del Folk a l'Eixida del Rubrifolkum!

Dissabte 2 de març, ens trobarem a les 11:30 puntuals a la Plaça de l'Assemblea de Catalunya i ens dividirem en 3 grups.

Cada grup anirà a visitar 3 cases amb eixides del barri de Marianao de Sant Boi, i dins i trobarem als amfitrions i a les amfitriones que ens obriran les portes de casa seva per gaudir d'un concert, un aperitiu i un refrigeri!


En el Folk d'Eixida veuràs 3 propostes de folk amb un format molt proper i acústic en patis amb encant de Sant Boi. Una experiència única!

El preu inclou una beguda a cada pati i una cercavila per arribar-hi.


Just després del FOLK D'EIXIDA hi ha DINAR amb la Cantera Forastera d'Esplugues i la Fundació Marianao. Si voleu venir CALDRÀ que ADQUIRIU l'entrada a part, ja que els beneficis van per altres projectes.


Aquesta edició els i les artistes que ens acompanyen són: 


Betzuca (Catalunya) 

Betzuca és un torrent del Vallès d’on són originàries les dues integrants d’aquesta formació. Tal com feien els músics d’abans porten la música i la festa dins de les fundes dels seus instruments. Violí, acordió diatònic i veu —instruments portàtils—. Una formació de butxaca que les ha portat a recórrer durant 25 anys tota la geografia catalana. A partir del repertori i la sonoritat dels músics que havien fet ballar als pobles dels Pirineus, viatjarem a altres cultures del món que també s’han deixat captivar per la bona compenetració tímbrica d’aquests dos instruments i la seva portabilitat i ens endinsarem en el món dels cuplets dels anys 20.

Núria Lozano, acordió diatònic i veu / Carol Durán, violí i veu

La Filadora (Catalunya) 

En aquest concert comentat Primfila i se’n va, prenent la figura de la dona com a eix central, La Filadora s’apropa des d’una perspectiva de gènere a les diferents cançons que formen part del teixit de la música tradicional catalana. A partir de l’anàlisi lírica i algunes re-interpretacions, proposa reflexionar sobre les històries que s’hi expliquen, les realitats, i com ens han arribat a l’actualitat.

Sònia Àrias, veu, gralla i guitarra, Roser Serrano veu, violí i tenora, Alba Tomàs, veu i acordió diatònic.

The Cane Peelers (Catalunya)

Els The Cane Peelers són una agrupació de 6 pelacanyes que van decidir unir-se per tocar a casa i fer versions irish i country. A poc a poc van anar desenvolupant-se com a grup i van començar a fer algunes actuacions. I sempre han tingut ben clara una cosa: allà on toquen volen traslladar l’ambient de taverna i de sentir-se com a casa. L'estil que millor els defineix és el FOLK BANDARRA!

Ells són l'Axel al contrabaix, el Nye a la guitarra i al banjo, l'Edu a la mandolina i la guitarra, en Roken a la guitarra i a la mandolina, l'Ian al violí i a les flautes i l'Efrem a la percussió.


13a edició del Festival Rubrifolkum de Sant Boi de Llobregat, el Tradicionàrius del Baix Llobregat.

29 de febrer, 1 i 2 març de 2024 | @rubrifolkum | N'HI HA PER LLOGAR-HI CADIRES!

Hazte con tus entradas para el evento.
Comprar entradas