Festival 10 anys Carro de Contes de Diana Kerbelis

Sábado 20 de Julio de 2024

Inicio: 10:00

Can Grau - Anigami - Can Grau - Anigami - Camí de Malars s/n - 08510 Les Masies de Roda

Festival 10 anys Carro de Contes de Diana Kerbelis

L'actriu i narradora de contes Diana Kerbelis va començar a explicar contes a la canalla fa 10 anys i ho fa acompanyada del seu meravellós Carro de Contes, un espai màgic i fantàstic que transporta a petits i grans a indrets fabulosos.

El proper dissabte dia 20 de juliol la Diana i el Carro de Contes celebraran aquests 10 anys al mateix municipi on va començar aquest viatge, casualitats del destí o de la màgia, a Les Masies de Roda, en aquesta ocasió a Can Grau.

El festival començarà a les 10h i s'allargarà fins les 20h; per descomptat hi haurà el Carro de Contes, però també hi trobareu d'altres activitats, tallers i sorpreses: bombolles, maquillatge,...

Properament publicarem el cartell de totes les activitats que hi podreu trobar.

L'entrada és gratuïta fins a 12 anys.

L'entrada per a socis/es és gratuïta.


NOTA IMPORTANT!

Comprant aquestes entrades comunico la meva sol·licitud d’adquirir la condició de soci/ sòcia usuàri/a TEMPORAL de la cooperativa Cardant Cultura, SCCL, comprometent-me a complir les normes estatutàries de la Cooperativa. La condició de soci/a usuàri/a temporal dona dret a l’entrada al recinte de Can Grau per tal d’assistir al festival 10 anys de Carro de Contes de Diana Kerbelis des de les 10h fins les 21h. Autoritzo a Cardant Cultura, SCCL a guardar les meves dades.

També accepto la meva responsabilitat en comportar-me de forma adequada i no posar-me en perill durant la meva estada a la finca Can Grau gestionada per Cardant Cultura Cooperativa i Anigami Experiències.

Soc l’únic responsable de la meva salut, de qualsevol conseqüència, d'accidents, prejudicis o deficiències que es puguin ocasionar i que afectin a la meva salut o integritat física mentre realitzo l’activitat a la finca de Can Grau.

També em faig responsable de la salut i seguretat del/s meu/s fill/s menos d'edat, si és el cas.

Per aquesta raó allibero de qualsevol responsabilitat a la cooperativa Cardant Cultura i Anigami Experiències, així com a tots els membres que formen la cooperativa i l’empresa, ja siguin del Consell Rector, com treballadors/es i socis/es o demés voluntaris autoritzats que participen en la planificació, realització i execució de les activitats, i també renuncio sense cap tipus de limitació a qualsevol dret, acció civil o penal o indemnització al respecte.

Reconec i entenc la normativa d’aquest espai que se m’ha donat a conèixer i estic d’acord amb el seu contingut i accepto complir amb la mateixa.

Afirmo que he llegit acuradament i conec les conseqüències de la participació en aquesta activitat i que ho faig d’una manera voluntària i que no he estat pressionat ni obligat per ningú ni per res, pel que de considerar-ho necessari puc abandonar l’activitat i l’espai en el moment en què així ho desitgi.

Hazte con tus entradas para el evento.
Comprar entradas