ANA CARLA MAZA. 30è FESTIVAL MALLORCA JAZZ SA POBLA

Martes 6 de Agosto de 2024

Inicio: 22:00

PARC DE CAN CIRERA PRIM - Parc Can Cirera Prim 07420.

ANA CARLA MAZA. 30è FESTIVAL MALLORCA JAZZ SA POBLA

ANA CARLA MAZA

Dimarts 6 d’agost, a les 22 hores

Parc de Can Cirera Prim

Ana Carla Maza, violoncel acústic i veu; Norman Peplow, piano; Arnaud Dolmen, bateria.

Ana Carla Maza, la violoncel·lista i compositora cubana, presenta la seva música en format trio i ens introdueix de ple en el colorit univers del seu recent àlbum “Caribe”.

Nascuda a l'Havana dins d'una família de músics, Ana Carla Maza viu la música des de ben jove. Alumne de Míriam Valdés, filla de Bebo Valdés.

Tot i que va començar la seva carrera amb el piano, va acabar abraçant el violoncel, instrument que convertiria en el seu instrument preferit i talismà per a la seva creació.

Després d'una etapa a Barcelona, l'artista decidiria assentar-se a París on va començar els estudis al Conservatori de la ciutat. Pocs anys després arrancaria la seva carrera en solitari amb un àlbum debut, Solo Acústic Concert, editat el 2016.

El 2024, la seva discografia compta ja amb quatre àlbums. A ‘Caribe’ la compositora construeix tota una declaració d’amor a Llatinoamèrica, la música i les fortes figures femenines. Un himne a l’alegria de viure, una oda a l’esperança, una obra molt personal en què alterna la seva sensibilitat femenina i el colorit del jazz llatí.

https://www.anacarlamaza.com/

ENTRADA: 15€

Hazte con tus entradas para el evento.
Comprar entradas