Amunt, Festival de muntanya del CEG. LYNN HILL

Sábado 18 de Noviembre de 2023

18-11-2023

Inicio: 19:30

CAT. Centre Artesà Tradicionarius - Travessia de Sant Antoni, 6, 08012

Amunt, Festival de muntanya del CEG. LYNN HILL

Sou socis del Club Excursionista de Gràcia?
Socis del club TresC?
Disposeu del Carnet Jove, o de les Biblioteques de Catalunya?
Esteu de sort! Podeu accedir a descomptes en la compra de les entrades, demaneu el codi a la vostra entitat

Lynn Hill

ESCALADORA I ALPINISTA, EEUU

“It goes boys” van ser les paraules de la llegendària Lynn Hill en completar la primera ascensió lliure de la història de ‘The Nose’ a El Capitan, Yosemite.

Lynn és una escaladora californiana coneguda per la revolucionària ascensió en lliure al Capitan, el 1993. Passarien onze anys fins que aquesta escalada pogués ser repetida, i no per falta d’intents.

Potser el més inspirador d’aquesta llegenda de l’escalada al món vertical és el caràcter transgressor i revolucionari que representa. Una trencadora, que avui dia també ho seria, però que en el context social de la dècada dels 90 era encara molt més extraordinari. La Lynn ens parlarà de la seva vida com a escaladora, des dels primers dies quan l’escalada era un esport relativament desconegut a Amèrica, a la seva evolució com a escaladora, la introducció a l’escalada esportiva, de competició, fins a la seva pionera ascensió en lliure a The Nose, així com altres viatges pel món com ara Kirguizistan, Madagascar (on va ser la líder d’un equip de només dones), Vietnam, on van iniciar les primeres rutes a la badia d’Halong, Austràlia, Xina i finalment els seus projectes actuals a casa (Boulder, Colorado).

La Lynn ens parlarà de la seva vida com a escaladora, des dels primers dies quan l’escalada era un esport relativament desconegut a Amèrica, a la seva evolució com a escaladora, la introducció a l’escalada esportiva, de competició, fins a la seva pionera ascensió en lliure a The Nose, així com altres viatges pel món com ara Kirguizistan, Madagascar (on va ser la líder d’un equip de només dones), Vietnam, on van iniciar les primeres rutes a la badia d’Halong, Austràlia, Xina i finalment els seus projectes actuals a casa (Boulder, Colorado).


Hazte con tus entradas para el evento.
Comprar entradas