Amunt, Festival de muntanya del CEG. JUANJO SAN SEBASTIAN

Jueves 16 de Noviembre de 2023

16-11-2023

Inicio: 19:30

CAT. Centre Artesà Tradicionarius - Travessia de Sant Antoni, 6, 08012

Amunt, Festival de muntanya del CEG. JUANJO SAN SEBASTIAN

Sou socis del Club Excursionista de Gràcia?
Socis del club TresC?
Disposeu del Carnet Jove, o de les Biblioteques de Catalunya?
Esteu de sort! Podeu accedir a descomptes en la compra de les entrades, demaneu el codi a la vostra entitat

Juanjo San Sebastián

ALPINISTA I ESCALADOR BILBAÍ

Parlar de Juanjo Sant Sebastià és parlar implícitament de la muntanya. Aquest gran alpinista bilbaí ha aconseguit nombrosos cims de més de 8.000 metres i s’ha penjat de parets colossals com El Capitán.

La fita, però, que marcaria la seva vida va ser la coronació del K2: “La Montaña más bella de los diferentes ocho miles”, com ell mateix la defineix. Una llarga carrera i una història de vida increïble.

“El viaje” és una història de transformació personal, viscuda al llarg del temps i de multitud d’experiències en diferents serralades i espais naturals del món. Es pot dir que, més que una història de muntanya, és un recorregut per totes les emocions, estats d’ànim i punts de vista que caben en una vida. Una història contínua d’aprenentatge i adaptació, de recerca de models en què inspirar-se, de metes per perseguir.

Recull tota la trajectòria del seu protagonista, Juanjo San Sebastián, per diferents paratges privilegiats del món, des dels Pics d’Europa fins a l’Himàlaia o el Karakoram, des del Yukon fins a les Geòrgies del Sud… detenint-se especialment en dues muntanyes de significat especial per a ell: l’Alpamayo, als Andes del Perú i el K2, segona elevació de la terra.

Hazte con tus entradas para el evento.
Comprar entradas