Rubí y los Lingotes (Enguany mos forram Produccions)-CIRCAIRE

Rubí y los Lingotes (Enguany mos forram Produccions)-CIRCAIRE

Ver entradas
Rubí y los Lingotes (Enguany mos forram Produccions)-CIRCAIRE

Rubí y los Lingotes (Enguany mos forram Produccions)-CIRCAIRE

Auditori d'Alcúdia. 0, Plaça de la Porta de Mallorca, 07400 Alcúdia, Illes . Ver mapa

1/10/2020

22:00

Compra tus entradas

General

i

2,89 €

Acceptant aquesta compra acreditau que el grup pel qual heu reservat les entrades és un mateix nucli de convivència. En cas contrari heu de realitzar una compra distinta per cada grup de convivència.
 L'entrada al recinte començarà 40 minuts abans de la funció. Els i les assistents aniran ocupant els seients, amb totes les mesures de seguretat, per ordre d'arribada. Cal respectar les directrius dels i les acomodadores del recinte, portar la mascareta en tot moment (entrada, durant la funció i sortida) i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada. Qualsevol incompliment de les mesures proposades per la organització pot ser causa d'expulsió del recinte. El preu d'aquesta entrada anirà destinat al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alcúdia per fer una aportació des del Festival Circaire al Banc d'Aliments. Nosaltres, amb vosaltres, feim cultura segura i solidària

Gastos de gestión

0,00 €

Total 0,00 €

Descripción

RECORDAU QUE CADA COMPRA D'ENTRADES SERÀ TRACTADA COM UN NUCLI DE CONVIVÈNCIA.

Acceptar el pagament de més d'una entrada suposa l'acreditació del grup com nucli de convivència i aixó s'entendrà des del Festival Circaire, sota la vostra responsabilitat.


Si parlem de cabaret i lluentons, és impossible no pensar en l’exuberant bellesa, veu i glamur d’Alejandra Palacios Requena, coneguda com la llegenda viva, l’escultural super vedette “Rubí”. Si parlem de música d’or i ritmes moderns. Qui no ha ballat fins altes hores de la nit, amb la fabulosa orquestra “Los Lingotes” i els seus ritmes desenfrenats? Per primera vegada, en rigorosa exclusiva, i gràcies a l’ímpetu de la humil companyia “Enguany Mos Forram Produccions”, aquests dos monstres de l’espectacle uneixen les seves forces únicament per l'afany de nous reptes artístics i el delit cap al seu estimat públic. Tot això amanit per la màgia del gran il·lusionista italià "Camillo" i els arriscats números del faquir "Kikirikir", en un cabaret que no deixarà a ningú indiferent. 


Públic adult

80 minuts

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 29/08/2020
Se va anul. Lar
Esperam el retorn de l'entrada perquè es va anul. Lar per mal temps
Joana
30/08/2020

¡Compartir!

Organizado por

CIRCAIRE

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información