GUILLEM ROMA

GUILLEM ROMA

Ver entradas
GUILLEM ROMA

GUILLEM ROMA

Voilà! Cafè-Teatre. Cos, 74. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Degut a les noves mesures I amb la incertesa d'aquesta situació, ajornem el concert de Guillem Roma al 12 de desembre. Aquí teniu el nou enllaç de compra per aquest nou concert: https://entradium.com/events/guillem-roma-manresa-voila-cafe-teatre

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

Guillem Roma acomiada “La constant i la variable”

Després d’un any d’estrenes per Guillem Roma i la seva banda, amb més de 37 concerts, la presentació de l’últim EP, festivals, gira Mexicana, soldouts i una rebuda emocionant per part de crítica i públic, el músic osonenc publica la cançó “Despedida” que donarà nom a la gira de concerts d’aquesta primavera i estiu.

Una temporada que serà l’última oportunitat de poder veure en directe l’espectacle de “La constant i la variable” abans d’una parada per preparar la música que vindrà.

Amb aquest espectacle Guillem Roma ha anat un pas mes enllà en la posada en escena amb la participació dels músics i el públic en un concert original on la vida de les cançons i la complicitat amb una banda de luxe és el centre de l’espectacle.

Un format proper i estimulant per connectar amb la part més essencial de les cançons del músic a través d’un viatge per influències que uneixen el mediterrani amb els sons llatinoamericans.

Reprenem l’activitat del Voilà complint totes les mesures de seguretat, aforament i distàncies.

A partir d’ara des que s’obrin portes fins que tanquem tindrem coques amb massa de pizza per si voleu sopar.

Per garantir la seguretat entre grups i el control de l’aforament no es venen les entrades de forma unitària sinó la taula sencera.

Els tipus de taules són: TAULA DE FINS A 6 PERSONES / TAULA DE FINS A 5 PERSONES / TAULA DE FINS A 4 PERSONES / TAULA DE FINS A 2 PERSONES

*Cal accedir al local amb la mascareta posada fins que estigueu a la taula que teniu asignada.

*Respecteu la distància de seguretat.

*Uilitzeu el gel hidroalcohòlic al entrar.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

VOILÀ!PRO

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información