Ex Libris (Cia. Voël)-CIRCAIRE

Ex Libris (Cia. Voël)-CIRCAIRE

Ver entradas
Ex Libris (Cia. Voël)-CIRCAIRE

Ex Libris (Cia. Voël)-CIRCAIRE

Auditori d'Alcúdia. 0, Plaça de la Porta de Mallorca, 07400 Alcúdia, Illes Balears. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

RECORDAU QUE CADA COMPRA D'ENTRADES SERÀ TRACTADA COM UN NUCLI DE CONVIVÈNCIA.

Acceptar el pagament de més d'una entrada suposa l'acreditació del grup com nucli de convivència i aixó s'entendrà des del Festival Circaire, sota la vostra responsabilitat.

La companyia Voël ens presentarà el treball al voltant de la seva obra Ex-libris, un espectacle de circ que ens parla de la falta de comunicació i de la recerca de moments d’inadvertida felicitat al dia a dia. Una història delicada, on els llibres també són protagonistes a més del quadrant rus, mans a mans, la bola d'equilibri i la música en directe.

Ex-libris és un espectacle on no calen les paraules, un espectacle on els seus personatges ens expliquen històries amb els seus cossos, trencant d'aquesta manera barreres idiomàtiques.

Una història que podria ser extreta de tots els llibres que invadeixen l'escenari. Un homenatge als llibres com a font inspiradora i alliberadora, davant d'un món cada cop més tecnològic.

Aquesta història podria parlar únicament de la incomunicació dels seus personatges, reflex de la societat d'avui en dia, que és incapaç d'expressar-se obertament si no és a través d'una xarxa social. 

Podria ser que quan uns dels seus personatges és absorbit per un llibre ens faci recordar la transformació a la qual estem sotmesos avui dia per les màquines; això no és casualitat. No obstant, la poesia que té un llibre mai la tindrà una pantalla.

És important mencionar com dins d'aquesta història delicada hi tenen cabuda diferent tècniques de circ que aporten un llenguatge propi, fort i significant a dins la història. Entre aquestes tècniques podem nombrar el quadrant rus i la bola d'equilibri a duo, dues disciplines molt diferents entre sí i que ningú més realitza a nivell nacional. Sobre la tècnica del quadrant rus la Cia Voël va ser premiada amb el premi Zirkòlica al millor número de circ el 2018.


Familiar

50 minuts


*Els infants menosr de 3 anys no paguen entrada perquè entenem que no ocupen localitats dins el recinte.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

5 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 29/08/2020
Innovador y elegante
Fuimos tres personas a verlo y nos encantó. Nos pareció original, entretenido y de buen gusto. Un montaje aparentemente sencillo, sin elementos sofisticados, que da pie a la imaginación y a la libre i Leer más terpretación. Y la música muy acertada también. Hacen que parezca fácil lo difícil y ella parece hacerlo todo sin que le cueste el más mínimo esfuerzo. En resumen, ¡una maravilla!
Idoia Quintana Uribe
1/09/2020
Opinión verificadaAsistió el 29/08/2020
Hermoso
Es un espectáculo hermosísimo, no se lo pierdan!
Verónica
31/08/2020
Opinión verificadaAsistió el 29/08/2020
Molt recomanable
Impressionant!
Alba
30/08/2020
Opinión verificadaAsistió el 29/08/2020
espectacular
espectacular!
Aina
30/08/2020
Opinión verificadaAsistió el 29/08/2020
Molt bona
Ens ha encantat
Isabel
30/08/2020

¡Compartir!

Organizado por

CIRCAIRE

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información