Proscrits

Proscrits

Ver entradas
Proscrits

Proscrits

La Torre del Valent. La Torre del Valent, Aleixar, España. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Festival de Cultura Crítica

Espectacles no recomanats per a menors de 10 anys.

PROGRAMA/HORARI DEL FESTIVAL:

     20:00 Obertura de portes i entrada segons protocol covid19

     21:00 Rosa Andreu (Memòria de les Oblidades)

     22:00 Sopar (El que es porti cadascú) hi haurà servei de bar per a begudes

     23:00 Toni Albà (Audiència Irreal)

     00:15 Willy Toledo (Parlem amb Guillermo Toledo, Col·loqui-Debat)

     02:00 Música i Copes


0. DESCRIPCIÓ

Festival Proscrits és un festival d’iniciativa privada sense ànim de lucre que neix amb la vocació de tornar als orígens de la cultura, remoure consciències, sacsejar les ànimes dels espectadors i formar en l’esperit crític. El Festival Proscrits vol reivindicar que la cultura  no és només entreteniment!!!

Els seus organitzadors (gent del món de l’espectacle i de fora d’aquest) treballen desinteressadament per a fer possible aquest esdeveniment i assumeixen personalment els riscos que comporta un festival d’aquestes característiques. A la vegada, un grup de voluntaris i l’ajuda de moltes persones fan que Proscrits sigui possible.

L’ubicació del Festival Proscrits és única i especial: La Torre del Valent (L’Aleixar), una casa rural del segle XIX totalment reformada que ens ofereix un jardí de 4.000m2 per a gaudir dels espectacles a l’aire lliure.

De forma altruista, els beneficis que s’obtenen del Festival Proscrits es donen a una ONG, sent l’escollida d’aquesta edició Proscrits 2020: PALLASSOS SENSE FRONTERES

1. CONDICIONS GENERALS D’ENTRADA  

     -    Només es permet l’entrada al recinte amb entrada numerada per tal de complir el control d’aforament.
     -    A l’entrada, previ accés al recinte, caldrà emplenar una declaració responsabilitat individual com a mesura per a la prevenció de la pandèmia del Covid-19. Les dades de caràcter personal quedaran sota custodia dels organitzadors del Festival Proscrits amb el compromís de complir amb les directrius de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre i el Reglament  UE/679/2016, de protecció de dades de caràcter personal.
     -    Com a mesura preventiva enfront el Covid-19, caldrà mantenir la distància de seguretat, utilitzar la mascareta sempre i en tots els espais dintre del recinte del festival i realitzar de forma freqüent el rentat de mans
     -    El Festival Proscrits es realitzarà amb l’autorització del PROCICAT.
     -    En cas de cancel·lació per requeriment de les autoritats estatals, autonòmiques o locals degut a la pandèmia del Covid-19, es realitzarà la devolució del valor de les entrades. Per motius personals dels espectadors, aliens a l’organització del Festival Proscrits, no es realitzarà el reemborsament de les entrades.
     -    L’organització del Festival Proscrits no assumeix la pèrdua o sostracció de l’entrada. És responsabilitat del comprador custodiar l’entrada fins a l’accés al recinte. 
     -    Adquirint l’entrada es dona el consentiment explícit a ser gravat o fotografiat pels membres de l’organització durant la celebració del Festival Proscrits i la posterior utilització de les imatges en xarxes socials o en futures promocions del festival.
     -    Aquelles persones amb mobilitat reduïda o que la seva condició personal requereixi d’una atenció especial, es poden posar en contacte amb l’organització mitjançant el telèfon 607.81.55.55
     -    Per més informació posar-se en contacte amb l’organització mitjançant el telèfon 607.81.55.55


2. ACCÉS AL RECINTE:

L’Organització pot negar l’entrada al recinte o expulsar a qualsevol persona que incompleixi alguna de les següents circumstàncies sense que això comporti la devolució del preu de l’entrada. 

      -    No complir amb les mesures preventives contra el Covid-19:  mascareta, distància, higiene de mans i declaració de responsabilitat. És imprescindible que dintre del recinte es segueixin les indicacions del personal de l’organització en tot allò que fa referència a mesures d’higiene i seguretat. El no ús de la mascareta o actituds que posin en risc la seguretat dels altres podrà comportar l’expulsió del recinte.
     -    L’entrada és incompleta o amb indicis de ser falsificada o duplicada (en aquest cas entrarà el portador de la primera entrada).
     -    El portador manifesta una actitud violenta o manifestament inadequada i/o molesta per a la resta d’espectadors o suposa un risc per ell/a mateix/a o per a terceres persones. 


3. MENORS D’EDAT:

Els espectacles del Festival Proscrits no són recomanats per a menors de 10 anys. Qualsevol menor d’edat que entri al recinte ha d’anar acompanyat d’un adult el qual serà el responsable de la seva custòdia i vigilància. 

4. IDENTIFICACIÓ DEL PROMOTOR
Gilbert Trilles Nadal 39875059-M
Telèfon: 607815555
Política de acceso

Els espectacles del Festival Proscrits NO són recomenables per a menors de 10 anys.

Qualsevol menor que accedeixi al festival ha d'anar custodiat i vigilat per un adult.


11 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 5/09/2020
No faltaré l'any vinent!
Gràcies pel festival i moltes felicitats per l'organització i la qualitat del mateix .
Amparo Sánchez
18/09/2020
Opinión verificadaAsistió el 5/09/2020
Info ong
Hola Quant quedo para la Ong pallassos sin fronterers Nos gustaria saber
Antònia Llauradó Llort
10/09/2020
Opinión verificadaAsistió el 5/09/2020
EXCELENTE ORGANIZACIÓN!!
Para mi también ha sido el segundo año de Proscrits, una organización espectacular, muy cuidada teniendo en cuenta la situación actual (Covid). Un 10 a todo el equipo!!
Tuni Salvadó
9/09/2020
Opinión verificadaAsistió el 5/09/2020
Increíble
Nit fantàstica
Alba
8/09/2020
Opinión verificadaAsistió el 5/09/2020
Genial!
Genial!!++++ Plors,riures, reivindicaciò i cultura!
Maria
6/09/2020
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Gilbert Trilles Nadal

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información