Ad Astra (Castellà)

Ad Astra (Castellà)

Go to tickets
Ad Astra (Castellà)

Ad Astra (Castellà)

Cinema Prado. Carrer Francesc Gumà nº 6-14. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

El veterà astronauta Clifford McBride (Tommy Lee Jones) va desaparèixer fa més de 20 anys en una misteriosa i patriòtica missió a l’espai a la recerca de vida extraterrestre en el planeta Neptú. El seu fill Roy (Brad Pitt), també astronauta, no ha superat la seva misteriosa pèrdua i encara guarda l’esperança de poder tornar a veure-li.

La NASA aprofitarà aquest anhel i motivació de Roy per posar-li al capdavant d’una arriscada missió espacial. Aquí podrà descobrir què és el que li va passar exactament al seu pare i afrontar una desconeguda amenaça que ha posat en risc la permanència de la humanitat en el nostre sistema solar. Un viatge en el qual descobrirà les veritables intencions de la missió original del seu pare i els seus catastròfiques conseqüències.

Direcció: James Gray

Actors: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga

Idioma original: anglès

Gènere: Ciència Ficció

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 09/29/2019
un viaje al interior
Brad Pitt sorprende en esta película que propone dos viajes: uno al espacio exterior y otro al interior de si mismo. En el primero descubrirá por qué su padre lo abandonó y en el segundo tomará concie Read more cia de su propia vida, sus errores y sus pérdidas. Ambos viajes convergen en un final lleno de sentimientos que dejan un buen sabor de boca y renuevan en el espectador las ganas de vivir y, sobretodo, de amar.
Alejandro Rios
09/30/2019
Verified commentAttended on 09/23/2019
muy bien
muy bien la peli y la sala
Roberto
09/24/2019

Share it!

Brought to you by

CINEMA PRADO - CINECLUB SITGES

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more