CANCEL·LAT // CANCELADO // CANCELED - ACATS – Desobediència Cultural: Nosotros No Olvidamos

CANCEL·LAT // CANCELADO // CANCELED - ACATS – Desobediència Cultural: Nosotros No Olvidamos

Go to tickets
CANCEL·LAT // CANCELADO // CANCELED - ACATS – Desobediència Cultural: Nosotros No Olvidamos

CANCEL·LAT // CANCELADO // CANCELED - ACATS – Desobediència Cultural: Nosotros No Olvidamos

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

CATALÀ - ESPECTÁCLE CANCEL·LAT

El 15 de desembre de 1992, Pedro Álvarez, un jove de 20 anys de la Verneda, es dirigí com cada dia a trobar-se amb la seva companya a L’Hospitalet de Llobregat. Poc després, és assassinat en una discussió de tràfic a mans d’un Policia Nacional. Un policia que, al llarg d’aquests 26 anys, s’ha beneficiat d’un sistema judicial fet a mida per a la seva impunitat, d’unes Forces de Seguretat de l’Estat corporativistes i d’uns representants polítics incapaços de plantar cara a qualsevol causa d’abús policial.

CASTELLANO - ESPECTÁCULO CANCELADO
El 15 de Diciembre de 1992, Pedro Álvarez, un joven de 20 años de la Verneda, se dirigió como cada día a encontrarse con su compañera en l’Hospitalet de Llobregat. Poco después, es asesinado en una discusión de tráfico a manos de un Policía Nacional. Un policía que, a lo largo de estos 26 años, se ha beneficiado de un sistema judicial hecho a medida para su impunidad, de unas fuerzas de seguridad del Estado corporativistas y de unos representantes incapaces de plantar cara a cualquier causa de abuso policial.

ENGLISH - SHOW CANCELED

On December 15, 1992, Pedro Álvarez, a 20-year-old man from Verneda (Barcelona), headed towards L'Hospitalet de Llobregat to meet his girlfriend, as he did every day. Shortly after, he is involved in a traffic incident and is killed by a policeman. A policeman who for the past 26 years has benefited from a judicial system that provides him with impunity, from corporatist state security forces, and from politicians unable to stand up to instances of police abuse.

[+ INFO]

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

Antic Teatre

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more