Viento de libertad

Viento de libertad

Veure entrades
Viento de libertad

Viento de libertad

SALA ZAZIE. Rambla de Nostra Senyora, Villafranca del Panadés, España. Veure mapa


Venda online tancada.

Per a més informació pregunti a l'organitzador de l'esdeveniment.

Les dades de l'organitzador estan a l'apartat "Organitzat per".

Descripció

Títol original: Ballon

Direcció: Michael Herbig.

Guió: Kit Hopkins i Thilo Röscheisen.

Intèrprets: Friedrich Mücke, Karoline Schuch, Alicia von Rittberg, David Kross, Thomas Kretschmann, Jonas Holdenrieder, Ronald Kukulies, Emily Kusche, Christian Näthe, Sebastian Hülk, Ulrich Brandhoff, Peter Trabner, Bernd Michael Lade, Kai Ivo Baulitz, Bernd Stegemann, Antje Traue, Peter Prager, Nadja Engel, Tom Kreß, Cornelius Schwalm, Tim Williams, Beate Kurecki, Sebastian Schwarz, Timur Bartels, Jörn Hentschel, Thomas Chemnitz i Jonas Laux.

Drama. ALEMANYA, 2018. 120’. Projecció en V.O. (alemany) subtitulada i en versió doblada.

No recomanada per a menors de 7 anys.


1979, Alemanya Oriental durant l'apogeu de la Guerra Freda. Dues famílies anhelen en secret la llibertat mentre planegen un pla de fugida que els portarà fins al costat occidental. Armats amb valentia i enginy, construiran un globus aerostàtic amb retalls per transportar per aire als vuit membres de les famílies i així creuar el Mur de Berlín. 

La tasca no serà senzilla i els protagonistes s'hauran d'enfrontar no només als imprevistos d'aquest difícil viatge, sinó també a les autoritats del país que busquen rebutjar el seu pla. Una història sobre la resistència.


En aquest cas el promotor no ha especificat la política d'accés a menors, si tens qualsevol dubte, t'animem et posis en contacte directament amb ell.

Vídeo

Compartir!

Organitzat per

SALA ZAZIE

Veure detalls
Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús de cookies. Més informació